När smittans yngel väller upp ur kärren.

sitter nu i skolan, låtsas arbeta med en budget för en påhittad familj bestående av minst en vuxen och minst ett barn. det känns ju meningsfullt. nej, det vore roligare med lite spontan dans och vårsol. det känns ute att vårsolen hägrar någonstans där bakom molntäcket, retligt.
skall någon dag försöka samla mod att gå till NO-salarna och låna ett skelett och annat otäckt, om man nu hittar någon levande där borta.
utöver studiofotgraferingen så har stressen över projektarbetet har redan börjat, det känns inte riktigt okej.
är dessutom upprörd över att min kamera muckar med extrablixten och objektivet med den götta vidvinkeln. lite frustrerande, får lösa det på något sätt. våld, vilja och vaselin eller magisk touch. 

känner att det är dags att få något gjort, att göra något som leder till något konkret. hur lätt det nu är. vet inte riktigt vad inspirationen och motivationen till det skall uppstå ur. sperma och mensblod? smuts och avföring? troligen inte. påtal om livsbringande vätskor så känner jag att jag inte riktigt är vid mina sunda vätskor. troligen beror det på sömnbrist, men det känns inte riktigt som att jag har tid att sova, även om jag inte gör något annat. 

en meningsfull existens är en hägring vid horisonten men jag tror att jag anar konturer.
inatt drömde jag om rymden, djuphavsfiskar och att jag körde bil på krokiga landsvägar med min whitetrash hustru i rökandes bredvid mig  och en schäfer som dreglade i baksätet. jag strök mig hela tiden stressat över skäggstubben och trampade hårdare på gasen och kikade oroligt i backspegeln som att något skulle ha varit efter oss, men min hustru sade torrt, om och om igen att  "det gör ingenting gubben, jag tror mårran har tagit dom".

NEJ!
jag vill flytta till norrland och läsa historia och genuskunskap, får väl se hur det går med det. jag har hört att enstaka kurser hur lockande det än kan verka alltid leder i fördärvet.


Kommentarer

Tycker du något?

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0