I wasn't born with enough middle fingers.

känner mig svår, obstinat och pubertal. kanske för att jag sitter ute i skogen, vid datorn, i mitt föräldrahem.

här är det lugnt och skönt och tiden står still. jag går runt i myskläder och pysslar i trädgården och lägger mig tidigt och sover, typ. men jag saknar lite tempo. jag saknar lite sena kvällar, jag saknar gatlyktor och asfalt under fötterna. jag saknar människor man inte kan umgås med utan att dricka trots att jag vanligen är så trött på alla dessa tomma människor.
och så saknar jag såklart alla de självklara, essen i kortleken.

när jag får lite pengar på mitt konto tror jag att jag skall färga håret, köpa en klänning och sedan bege mig någonstans. sliskigt rödvin eller gin, jag saknar dig. öl, jag saknar dig. depraverat leverne, jag saknar dig.

DödsKalle är utomlands i ärans och hjältarnas land, honom saknar jag nog faktiskt mest. fick ett mystiskt sms som förtäljde att en dyrt present väntar mig. det är bra. jag gillar presenter. jag gillar presenter, klänningar och söta djur.  

Stören Icke Dem Som Av Arbete Äro Betungade

i söndags tog jag mitt samhällsansvar och röstade, jag röstade på vänsterpartiet för er som undrar, jag vet att ni finns. som förstagångsröstare var jag lite besviken över att stämmningen i vallokalen inte var mer uppsluppen. jag hade kanske inte förväntat mig någon riktigt revolutionär anda, men åtminstone något. som tur var gick vi och röstade i trupp, Louise, Stefan et moi så det kändes åtminstone som att vi fick något uträttat innan vi gick och fikade i tusen år som vanligt.

annars så är vardagen lika miserabel och grå som vanligt. men snart är det sommarlov på riktigt då skall jag uträtta stordåd. förutom att jobba så är det enligt vår kalender revolt den 25'e.

24'e: förberedelse
25'e: REVOLT!
26'e: FEST!
27'e: EFTERFEST!

annars skall jag utan pengar försöka att göra det mesta av min sista sommar som tonåring. jag vet inte riktigt hur jag skall kunna bräcka tidigare bravader med utomlandresor, poliseskort och sjukhustält men något dyker väl säkert upp om jag gnuggar geniknölarna ordentligt.

RSS 2.0