Ungdomens Ljuva År Är Över

Läste en bok idag, Hey Dolly hette den. blev synnerligen upprörd och drabbades av en svår livskris eftersom den boken tog allt som var bra, fint och häftigt och förstörde det. i och med detta gick min ungdom förlorad. försöker nu desperat få tillbaka den genom att lyssna på blandband jag gjorde när jag var ca 14. det går sådär. only time will tell. men jag hoppas på att mirakel. jag vill inte bli gammal och dö än.

The Sanity Assassin

Har gjort en enorm bålskål med pizzasallad, det kommer jag att leva på i all framtid tror jag. billigt, och gott. bland det godaste. pizzasallad och en sporadisk lasagne så är lyckan gjord.

för tillfället har jag påsklov men känner mig inte ledig, städa, tvätta. borde putsa fönstren också. vattna blommor, diska. all work and no play. eller där ljög jag, spelar alldeles för mycket. Perfect World.... ett ondskans gissel. soc erbjuder ju missbruksvård till de som fastnat i wow, gäller det liknande onlinespel också? kanske värt att kolla upp.

sommaren kryper sakta närmare men jag är redo, beväpnad med sunblock och paraply. var ute en stund idag, brände nästan av mig ansiktet. så hädanefter är det skärpning på den punkten. kan det vara så att det ligger ett stort ozonhål precis ovanför ulricehamn? eller har jag helt enkelt efter år av innesittande verkligen blivit helt allergisk mot solen? only time will tell. är lite oroad.

RSS 2.0