Svarta Mjuka Stjärnor...

vaken för sent. för sen med allt. tjoho! ingen positiv attityd här. orkar inte ens låtsas idag. längtar tillbaka till passiva sängliggande "sjukdomsdagar" även om jag inte vill kalla det så utan mer kanske... ett annat stadie. egentligen mycket mer vad det handlar om. min personlighet är densamma. tiden rinner iväg just nu.

känner mig upprorisk. en cigarett och en flaska smirnoff vore inte fel. får nog göra lite tonårsrevolt i form av att ta på mig skinnjacka och köpa mig en folköl, känns ju lite ovärt att släppa kontrollen helt. göra det, the städad way.
åh... ful svengelska, i love you.

imorgon, eller ja egentligen senare i dag framåt förmiddagen skall jag baka lussekatter. det blir nog gott.

den sjuttonde skall jg träffa en läkare. då ska jag gnälla om livet och se om något händer. pallar inte vara vuxen längre. behöver en paus.

vill bli omhändertagen och lyssna på current, för alltid. undra när det inträffar.

Don't Fear The Reaper.

sitter ute i skogen hos mina föräldrar. som vanligt på gnälligt humör med för mycket mat i magen. i mitt huvud, svarta fåglar. känner mig mer eller mindre avdomnad, hörselskadad och muskelryckig. det är bra, snart kommer jag sluta ha lite fjantig lyxångest och istället ha någon slags cp-skada. underbart.

-ÄRU CP PÅ RIKTIGT ELLE?!

fördriver tiden med gamla godingar på spotify. har väl egentligen inget vettigt att skriva eftersom jag inte gjort någt alls de senaste dagarna. veckorna.... ja. skolkat som ett kioskmongo, varit allmän pinsam och moraliskt tvivelaktig. men det är ju alldeles för hemligt och dessutom inte ens spännande nog att avslöja här.


RSS 2.0